En Son
Yükleniyor ...

Windows 10 - X86 (32 Bit) Full İndir - Full RePacK İndir - 2020 - [Fsi - RePacK]

Windows 10 - X86 (32 Bit) Full İndir - Full RePacK İndir - 2020 - [Fsi - RePacK]


Microsoft Windows, Yıllardan Beri Her bilgisayarın Kullandığı , Herkesin Merakla yeni sürümünü beklediği bir işletim sistemidir.Windows'un en son sürümü olan Windows 10 - 2020 Mart Güncellemesi olan en son sürümü bu yayınımızda sizlere sunuyorum . :)Windows sitemini herkes biliyordur , bilmeyenler için biraz açıklayacam;Windows İşletim sistemi bir çok işletim sisteminden daha önde gerek kullanışı , gerek düzeni , gerek temaları , gerek hızı , gerek ilerleyişi , gerek son eklemeyle gelen Turbo Hız Modu vb bir çok yeni & güzel özellikleri olan Çok çok iyi bir işletim Sistemi .Sistemi Alıp Yükleyenler Çok Memnun.   

😎😎😎😎 | 😂😂😂😂 | 😃😃😃😃

RAR ŞİFRESİ: Full Repack İndir

https://www.microsoft.com/tr






Sistem Son Sürüme Güncellendi Sistemde Yapılan Değişiklikler; Turbo Hız Modu Eklendi, Ultra Hız Modu eklendi, Sistem Her dile çevrildi, Sistem her dili destekler, Sistemdeki Hatalar Giderildi, Sistemdeki Tüm Hız Sorunları Giderildi, Sisteme WindowsBuster Eklendi, Sisteme Windows FPS Ayarı eklendi, Sisteme Yeni ayarlar dahil edildi, Sistemde bulunan Kasmalar Kaldırıldı, Sistem her Ekran Kartı ile uyumlu hale getirildi.
Sistemde Yapılan Sonuçlar Sistem Diğer sistemlere Oranla %50 Hızlandırıldı , Sistemdeki Bütün Sıkıntılar Giderildi , Sistem Kolay Kurulum olarak Siteye Eklendi , Türkçe Kurulum Metni Dahil edildi , Rar İçinde Orjinal Lisans Yamaları eklendi , Lisansı Nasıl Yapacağını Bilmeyen .txt uzantılı dosyayı okusun , Sistemin Mouse İmleci Değiştirildi , Sistem Her türlü Donanıma Uyumlu Hale getirildi , Sisteme Açılış mesajları eklendi , En Önemlisi Sistemdeki Bütün sıkıntılar Giderildi .
Antivirüs Yazılımınız Varsa Dosyaları İndirmeden Önce Kapatın Çünkü Bunun sebebi Dosyalar Orjinal olduğu için Virüs diye algılıyor . Dosyalarda & Sistemde Hiç bir şekilde virüs yoktur . Sistem dosyalarını inceleyen Antivirüs yazılımları;
# MCAFEE PRO * * * * *
# AVAST PRO * * * * *
# ESEDNOD32 PRO * * * * *
# ESEDNOD32 LİTE * * * * *
# ESEDNOD32 FREE * * * * *
# MALWAREBYTES PRO * * * * *
# MALWAREBYTES LİTE * * * * *
# MALWAREBYTES FREE * * * * *

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder